Tijdelijke woning huren

Bent u op zoek naar een tijdelijk woonruimte in Groningen en omgeving of vindt u het lastig om in de huidige woningmarkt een geschikte woning te vinden? Of bent u woningeigenaar en wilt u uw woning graag tijdelijk verhuren? Focuz Support kan u helpen bij een tijdelijke woning huren!

Bekijk het woningaanbod

Lang of tijdelijk woonruimte huren?

Focuz Support werkt samen met particuliere woningeigenaren, met als doel een perfecte match te vinden tussen huurder en verhuurder. Wij inventariseren uw specifieke wensen en voorkeuren en zoeken vervolgens de woonruimtes die daar het best op aansluiten. Allereerst zal er gekeken worden of er in het actuele woningaanbod van Focuz Support geschikte woningen beschikbaar zijn. Deze zijn in de meeste gevallen zowel lang als tijdelijk te huur. Met het actuele woningaanbod kunnen wij direct inspelen op uw huurvraag. Lang of tijdelijk een woonruimte huren kan zo zelfs de volgende dag geregeld worden!

tijdelijke woning huren

Tijdelijk gemeubileerd huren

Indien er geen geschikte opties in het actuele woningaanbod gevonden kunnen worden, zal Focuz Support de woningmarkt voor u verkennen. Middels het netwerk van makelaars en woningeigenaren zal uw zoekopdracht worden uitgezet, waarbij wij een selectie maken van de woningen die voldoen aan uw eisen. Focuz Support kan vervolgens de bezichtiging voor een tijdelijke woonruimte regelen, het huurcontract opstellen en de sleuteloverdracht verzorgen. U heeft geen omkijken naar tijdrovende administratieve handelingen en komt in een woning terecht waar u zich direct thuis zult voelen. Dat is het grote voordeel van tijdelijk gemeubileerd huren. Wilt u dus gemakkelijk en snel een tijdelijke woning huren? Neem een kijkje in ons actuele woningaanbod of neem contact op om vrijblijvend een afspraak te maken!

Wilt u uw woning verhuren?

Focuz Support heeft dankzij haar netwerk aan zakelijke klanten een groot aanbod aan potentiële huurders. U wilt rendement op uw verhuurwoning en daar het liefst niet al te veel gedoe van hebben. Wij kunnen u daarin ontzorgen! Alle geïnteresseerden hebben we in één contactenkring.

tijdelijk gemeubileerd huren groningen

Volledige ontzorging

Het aanbrengen van huurders, begeleiden van bezichtigingen, opstellen van huurcontracten, regelen van sleuteloverdrachten en het verzorgen van de facturatie, kunnen wij u allemaal uit handen nemen. Wanneer u een tijdelijke woning huurt kan Focuz Support uw woning beheren. Dit houdt in dat wij optreden bij storingen, vragen of opmerkingen van zowel huurder als verhuurder. Wij controleren of de huurder zich aan de gemaakte afspraken houdt, nemen maatregelen als dat niet het geval is zodat u met een gerust hart achterover kunt leunen.

Is uw interesse gewekt? Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak zodat wij u kunnen informeren over de mogelijkheden!

Korte & Lange termijn

Zoekt u woonruimte voor korte of lange termijn? Dan is Focuz Support uw partner! Uw zoekopdracht nemen wij u graag uit handen zodat u zich kunt focussen op uw kerntaken.

Huidig woningaanbod