Personenbus huren Groningen

Personenbus huren in Groningen? Bij Focuz Support hebben we de beschikking over twee soorten personenbussen:

Ideaal voor bijvoorbeeld teamuitjes, congressen of personeelsfeestjes. Het is hierbij mogelijk om niet alleen eendaagse, maar ook meerdaagse reizen te boeken. Gaat u er binnenkort met een (grote) groep erop uit? Een personenbus huren in Groningen doet u bij Focuz Support.

Personenbus huren voor 6-13 personen

Wij hebben twee soorten personenbussen welke u kunt huren. Afhankelijk van de grootte van de groep maakt u hierin de keuze. Reist u met een groep van 6, 7 of 8 personen? Dan raden wij onze 8 persoons VIP bus aan. Voor groepen van 9 tot 13 personen hebben wij de beschikking over onze 13 persoons bus.

8 personenbus huren groningen

8 Persoons bus

Onze personenbus voor 8 personen is een luxe Mercedes bus dat van alle gemakken is voorzien. Zo bestaat het interieur uit acht verstelbare lederen stoelen met twee tafels in een zogenoemde vis á vis opstelling. Dankzij de 2 schermen van 19 inch is het tevens mogelijk om bijvoorbeeld een presentatie te geven. Verder heeft deze 8 persoons bus ook nog een ruime koelkast koelkast en DVD-speler aan boord. Waar de reis ook naar toe gaat, met deze bus kunt u uw reistijd ook nog nuttig/plezierig besteden.

13 Persoons bus

13 personenbus huren GroningenNaast de 8 persoons bus kunt u bij Focuz Support ook terecht voor het huren van een personenbus voor 13 personen. Dit vervoersmiddel is nog een stukje luxer dan het busje voor 8 personen. Onze VIP 13 persoons bus van Mercedes is voorzien van enorm veel luxe. De lederen fauteuils bieden u de gehele reis hoogwaardige comfort. Daarbij kunt u en uw groep door de aanwezige tafeltjes bij elke zitplaats van alles tijdens de reis ondernemen. Denk aan zakelijke werkzaamheden – zoals het houden van een presentatie of het geven van opdrachten – maar ook aan ontspanning, zoals het spelen van (kaart)spellen. Ook kunt u uw gasten van hapjes en drankjes voorzien door de aanwezige koelkast en koffiezetapparaat. Tot slot is het op verzoek mogelijk om gebruik te maken van WiFi.

Wilt u ook een personenbus huren in Groningen? Neem hieronder contact op voor een vrijblijvende afspraak zodat wij u kunnen informeren over de mogelijkheden! Ook voor interesse in ons als Hotel Boeking Agent kunt u contact met ons opnemen.

Neem contact met ons op

Indien u vragen of opmerkingen hebt kunt u contact met ons opnemen door onderstaand contactformulier in te vullen:
Naam:*
E-mail:*
Telefoon:*
-
GSM:
-
Bedrijfsnaam:
Onderwerp:*
Details:
Wanneer kunnen wij het beste contact met u opnemen:
Typ de karakters die u hieronder ziet:

*�Verplichte invoervelden