Personenbus huren Groningen

Personenbus huren in Groningen? Bij Focuz Support hebben we de beschikking over twee soorten personenbussen. Ideaal voor bijvoorbeeld teamuitjes, congressen of personeelsfeestjes. Het is hierbij mogelijk om niet alleen eendaagse, maar ook meerdaagse reizen te boeken. Gaat u er binnenkort met een (grote) groep erop uit? Een personenbus huren in Groningen doet u bij Focuz Support.

Personenbus huren voor 6-13 personen

Wij hebben twee soorten personenbussen welke u kunt huren. Afhankelijk van de grootte van de groep maakt u hierin de keuze. Reist u met een groep van 6, 7 of 8 personen? Dan raden wij onze 8 persoons VIP bus aan. Voor groepen van 9 tot 13 personen hebben wij de beschikking over onze 13 persoons bus.

8 personenbus huren groningen

8 Persoons bus

Onze personenbus voor 8 personen is een luxe Mercedes bus dat van alle gemakken is voorzien. Zo bestaat het interieur uit acht verstelbare lederen stoelen met twee tafels in een zogenoemde vis á vis opstelling. Dankzij de 2 schermen van 19 inch is het tevens mogelijk om bijvoorbeeld een presentatie te geven. Verder heeft deze 8 persoons bus ook nog een ruime koelkast koelkast en DVD-speler aan boord. Waar de reis ook naar toe gaat, met deze bus kunt u uw reistijd ook nog nuttig/plezierig besteden.

13 Persoons bus

13 personenbus huren GroningenNaast de 8 persoons bus kunt u bij Focuz Support ook terecht voor het huren van een personenbus voor 13 personen. Dit vervoersmiddel is nog een stukje luxer dan het busje voor 8 personen. Onze VIP 13 persoons bus van Mercedes is voorzien van enorm veel luxe. De lederen fauteuils bieden u de gehele reis hoogwaardige comfort. Daarbij kunt u en uw groep door de aanwezige tafeltjes bij elke zitplaats van alles tijdens de reis ondernemen. Denk aan zakelijke werkzaamheden – zoals het houden van een presentatie of het geven van opdrachten – maar ook aan ontspanning, zoals het spelen van (kaart)spellen. Ook kunt u uw gasten van hapjes en drankjes voorzien door de aanwezige koelkast en koffiezetapparaat. Tot slot is het op verzoek mogelijk om gebruik te maken van WiFi.

Wilt u ook een personenbus huren in Groningen? Neem hieronder contact op voor een vrijblijvende afspraak zodat wij u kunnen informeren over de mogelijkheden! Ook voor interesse in ons als Hotel Boeking Agent kunt u contact met ons opnemen.

Neem contact met ons op

Indien u vragen of opmerkingen hebt kunt u contact met ons opnemen door onderstaand contactformulier in te vullen:
Naam:*
E-mail:*
Telefoon:*
-
GSM:
-
Bedrijfsnaam:
Onderwerp:*
Details:
Wanneer kunnen wij het beste contact met u opnemen:
Typ de karakters die u hieronder ziet:

*�Verplichte invoervelden