INQAR Groningen

Bent u op zoek naar een huur of leaseauto? INQAR Dallinga autoverhuur & shortlease staat bekend als dé autoverhuurder van de provincie Groningen. Het autoverhuur bedrijf biedt ruim 195 auto’s aan in verschillende modellen zodat er voor iedereen wat tussen zit. INQAR is gevestigd in Groningen, Veendam en Delfzijl, maar levert huurauto’s door heel Nederland. Of u nou bij Schiphol Airport staat, of gewoon in Groningen, INQAR staat klaar voor zowel zakelijke als privéklanten. Zo heeft het autoverhuur bedrijf meerdere ‘Pick up points’ – onder andere bij Focuz Support in de Eemshaven – zodat de klant niet helemaal naar één van de vestigingen hoeft te rijden, maar gewoon een auto op kan halen bij een samenwerkende garage. INQAR denkt graag met u mee en werkt oplossingsgericht. Samen bieden we een fullservice autoverhuur aan elke klant.

INQAR Groningen pick-up point

INQAR Groningen INQAR Dallinga (bedrijfswebsite) heeft sinds kort een pick-up point bij Focuz Support in de Eemshaven, in het Business Centre. Ophalen en inleveren van gehuurde personen- en bedrijfswagens is daardoor een stuk eenvoudiger. Klanten hoeven niet meer naar Delfzijl te rijden en besparen daardoor veel kostbare tijd. En komt het beter uit om de auto weer in te leveren bij een van de vestigingen in Delfzijl, Groningen en Veendam? Dan is dat uiteraard ook mogelijk. INQAR Groningen is voordelig en heeft een ruime keuze, hierdoor is er altijd een huurauto beschikbaar! Genoeg mogelijkheden en wij denken graag met u mee. Wilt u toch liever een bus dan een auto? Ook voor busverhuur kunt u bij Focuz Support terecht.

Waarom Focuz Support?

  • Pick-up point in de Eemshaven
  • Flexibel inzetbaar
  • Altijd in de buurt

Is uw interesse gewekt? Neem hieronder contact op voor een vrijblijvende afspraak zodat wij u kunnen informeren over de mogelijkheden!

Neem contact met ons op

Indien u vragen of opmerkingen hebt kunt u contact met ons opnemen door onderstaand contactformulier in te vullen:
Naam:*
E-mail:*
Telefoon:*
-
GSM:
-
Bedrijfsnaam:
Onderwerp:*
Details:
Wanneer kunnen wij het beste contact met u opnemen:
Typ de karakters die u hieronder ziet:

*�Verplichte invoervelden