Busverhuur Groningen

Ook voor busverhuur in Groningen zit u bij Focuz Support goed. Wij bieden hierin drie mogelijkheden:

Onderstaand worden de voordelen per bus benoemd. Mocht u er niet uitkomen of vragen hebben, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag met de beste keuze te maken in busverhuur.
busverhuur Groningen

VIP bus huren

De VIP bus is voorzien van 30 stoelen. Uiteraard is deze bus uiterst geschikt voor zakelijk vervoer. De bus is van alle gemakken voorzien, waaronder een koffieblok met koelkast, koffiezetautomaat en diverse LCD-schermen. Het is tevens mogelijk om een WiFi verbinding aan te leggen. Het huren van een VIP bus vindt uitsluitend plaats inclusief chauffeur.

Luxe bus huren

bus huren groningenOnze luxe bus is een prachtige uitvoering die geschikt is voor vele uitstapjes en evenementen. Met een capaciteit tot 88 personen kunt u met een enorme groep naar uw plek van bestemming gaan. Door uiteenlopende voorzieningen zoals een ruime koelkast, toilet en een dvd-speler is deze bus zeer geschikt voor schoolreisjes, bedrijfsuitjes, congressen et cetera. Deze luxe uitvoering is een grote aanrader wanneer u op zoek bent naar busverhuur.

Voordelige busverhuur

Een bus met een capaciteit voor 58 personen. Busverhuur in Groningen tegen een scherpe prijs? Met deze voordelige bus bent u verzekerd van een comfortabele en voordelige reis. De bus is onder andere voorzien van airconditioning, maar beschikt niet over een toilet. De chauffeur, die u automatisch erbij huurt, is tevens de gastheer en zal ervoor zorgen dat u een prettige reis tegemoet gaat.

Is uw interesse gewekt? Neem hieronder contact op voor een vrijblijvende afspraak zodat wij u kunnen informeren over de mogelijkheden! Ook voor interesse in ons als Hotel Boeking Agent kunt u contact met ons opnemen.

Neem contact met ons op

Indien u vragen of opmerkingen hebt kunt u contact met ons opnemen door onderstaand contactformulier in te vullen:
Naam:*
E-mail:*
Telefoon:*
-
GSM:
-
Bedrijfsnaam:
Onderwerp:*
Details:
Wanneer kunnen wij het beste contact met u opnemen:
Typ de karakters die u hieronder ziet:

*�Verplichte invoervelden