Touringcar huren Groningen

Reist u met een grotere groep en wilt u in Groningen een touringcar huren? Geen enkel probleem, Focuz Support kan uw gezelschap met touringcars vervoeren naar elke gewenste plek. De luxe touringcars zijn bij uitstek geschikt voor zakelijk VIP-vervoer, bijvoorbeeld indien u zakenrelaties over de vloer krijgt. Tevens is het mogelijk om aan boord te worden voorzien van drankjes, sandwiches of lectuur. Het vervoer zal geheel naar uw wensen worden aangepast. Zo bent u er altijd van verzekerd dat uw zakenrelaties van alle gemakken worden voorzien. Een touringcar huren in Groningen doet u bij Focuz Support! Wij leggen u graag uit waarom.

touringcar huren Groningen

Touringcar huren met chauffeur

Bent u op zoek naar een luxe vervoermiddel met chauffeur om meerdere personen te vervoeren? Dan is onze touringcar echt iets voor u. Een touringcar met chauffeur is hét vervoersmiddel om comfortabel en ontspannen te reizen. U kunt een touringcar huren in Groningen voor bijvoorbeeld, bedrijfsuitjes, familiedagen, bijeenkomsten etc. Naast uitjes in Nederland bieden verhuurbedrijven ook de mogelijkheid om vanaf Nederland naar het buitenland te reizen. Wanneer u een touringcar huurt, komt dit inclusief een ervaren chauffeur, die u gastvrij zal ontvangen en met plezier brengt op plaats van bestemming.

Mogelijkheden

Afhankelijk van de grootte van de groep kunt u een type bus kiezen. Reist u met een kleine groep van ongeveer 10 personen? Dan kunt u een VIP touringcar huren in Groningen. Tevens is het mogelijk om een personenbus te huren. Reist u met een grotere groep van meer dan 50 personen? Dan kunt u kiezen voor een luxe bus. Naast de luxe varianten van touringcars is er vaak ook de mogelijkheid om een voordelige touringcar te huren. Dit is een even grote bus als de luxe variant, alleen zitten er wat minder luxe opties bij. Deze bus is wel voorzien van geluidsinstallatie en airconditioning, maar heeft bijvoorbeeld geen toilet. Welke touringcar u ook kiest, u bent in elk geval voorzien van de volgende gemakken:

  • Ervaren chauffeur
  • Luxe vervoersmiddel
  • Comfortrijke stoelen

Wilt u ook een van onze touringcars huren in Groningen? Neem hieronder contact op voor een vrijblijvende afspraak zodat wij u kunnen informeren over de mogelijkheden.

Neem contact met ons op

Indien u vragen of opmerkingen hebt kunt u contact met ons opnemen door onderstaand contactformulier in te vullen:
Naam:*
E-mail:*
Telefoon:*
-
GSM:
-
Bedrijfsnaam:
Onderwerp:*
Details:
Wanneer kunnen wij het beste contact met u opnemen:
Typ de karakters die u hieronder ziet:

*�Verplichte invoervelden