Hertz Groningen Autoverhuur

Met Focuz Support kunt u Hertz Groningen inschakelen voor het huren van een auto. Focuz Support is een officiële satelliet vestiging van Hertz Rentacar in de Eemshaven. Wij bieden u scherpe huurtarieven aan en een hoge service. Ons kantoor fungeert als ophaal- en retourlocatie, maar wij kunnen uw huurauto ook op locatie afleveren. Dit scheelt u tijd en voorkomt onderbrekingen in uw schema. Zo zorgen wij voor de beste service bij het huren van een auto in Groningen en omstreken. Vraag gerust naar de mogelijkheden of bekijk hier de bedrijfswebsite van de autoverhuur organisatie!

Wie is Hertz Rentacar?

Hertz Groningen autoverhuurHertz is een wereldwijd bekende, beursgenoteerde autoverhuur organisatie. Al sinds de oprichting in 1918 is Hertz een bekende naam in de autoverhuur. In slechts vijf jaar tijd wist de oprichter, Walter L. Jacobs, al een jaarlijkse omzet te draaien van 1 miljoen Amerikaanse dollar. Dat is niet alleen noemenswaardig vanwege het korte tijdsbestek waarin deze omzet werd gedraaid, ook was het in die tijd een gigantisch bedrag. Toch duurde het pas lang voordat Hertz zijn expansie naar Europa verplaatste. Tot 2006 was het autoverhuur bedrijf nog enkel en alleen gefocust op Amerika. Maar snel na de uitbreiding naar Europa en dus Nederland was Hertz ook hier een gevestigde orde. Zo ook Hertz in Groningen. Met het huren van een auto van Hertz in Groningen kunt u zomaar een Ford tijdelijk in gebruik hebben. Dit heeft te maken met de jarenlange samenwerking tussen het autoverhuur bedrijf en Ford. Inmiddels is de wagenpark van Hertz uitgebreid in vele typen van voertuigen van verschillende autofabrikanten. Met vijf verschillende collecties heeft Hertz daar weer onderscheid in gemaakt. Wij informeren u daar graag over. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

Auto huren Hertz Groningen

Focuz Support helpt u graag met het huren van een auto van Hertz in Groningen. Velen zijn u hier al in voor geweest. Doordat wij een officiële satelliet vestiging zijn worden wij met regelmaat gevraagd om een verhuurauto klaar te zetten op Groningen Airport (Eelde) en Groningen Centraal Station. U bepaalt het tijdstip en de locatie, wij de auto van Hertz in Groningen en omgeving. Op deze manier kunt u snel en eenvoudig naar uw plek van bestemming vertrekken. Wilt u liever gebruik maken van een andere autoverhuur organisatie? Bekijk dan eens onze samenwerking met INQAR Groningen.

Waarom Focuz Support?

  • Officiële satteliet vestiging Hertz
  • Flexibel inzetbaar
  • Altijd in de buurt

Is uw interesse gewekt? Neem hieronder contact op voor een vrijblijvende afspraak zodat wij u kunnen informeren over de mogelijkheden!

Neem contact met ons op

Indien u vragen of opmerkingen hebt kunt u contact met ons opnemen door onderstaand contactformulier in te vullen:
Naam:*
E-mail:*
Telefoon:*
-
GSM:
-
Bedrijfsnaam:
Onderwerp:*
Details:
Wanneer kunnen wij het beste contact met u opnemen:
Typ de karakters die u hieronder ziet:

*�Verplichte invoervelden