INQAR Dallinga heeft extra pick-up point in de Eemshaven

Huurauto ophalen in Eemshaven

Wat zou het makkelijk zijn als u uw gehuurde auto kunt ophalen in de Eemshaven. En hem na gebruik daar weer inleveren natuurlijk. Met de samenwerking tussen INQAR Dallinga en Focuz Support is dat nu mogelijk.

INQAR Dallinga heeft sinds kort een pick-up point bij Focuz Support in de Eemshaven, in het Business Centre. Ophalen en inleveren van gehuurde personen- en bedrijfswagens is daardoor een stuk eenvoudiger. Klanten hoeven niet meer naar Delfzijl te rijden en besparen daardoor veel kostbare tijd. En komt het beter uit om de auto weer in te leveren bij een van de vestigingen in Delfzijl, Groningen en Veendam? Dan is dat uiteraard ook mogelijk.

Juist vanwege hun kwaliteit, service en de flexibele werkwijze zijn INQAR Dallinga en Focuz Support blij met de samenwerking. Onderdeel van de samenwerking is onder andere dat INQAR Dallinga een aantal auto’s bij Focuz Support in de Eemshaven stationeert, die dus direct beschikbaar zijn om in te zetten. Dit zijn auto’s in de meest populaire klassen en het betreft zowel personenwagens als bedrijfswagens. Indien nodig kunnen ook snel auto’s vanuit andere vestigingen naar de Eemshaven worden overgebracht.

Ook heeft Focuz Support een uitgebreid netwerk in en rondom de Eemshaven en het bedrijf krijgt regelmatig de vraag voor tijdelijk vervoer in zowel personenwagens, personenbussen (9-persoons) als bestelwagens. INQAR Dallinga heeft in deze segmenten een goed aanbod en dankzij de samenwerking kunnen beide bedrijven profiteren van de positieve ontwikkelingen rond de Eemshaven. De huurvloot bestaat uit representatieve, goed onderhouden auto’s die volgens fabriekspecificaties worden onderhouden in de eigen werkplaats in Delfzijl.

Daarnaast bieden INQAR Dallinga en Focuz Support ook shortlease-auto’s aan: auto’s die voor minimaal twee maanden of langer worden gebruikt. Het voordeel hiervan is dat tegen een scherpe prijs de klant toch gedurende een langere periode kan beschikken over een auto. De all-inprijs betekent dat naast de brandstof er geen bijkomende kosten zijn en dus uitstekend past binnen een projectmatige planning.

Heeft u interesse of vragen omtrent onze huur- of shortleaseauto’s? Voor meer informatie, reserveringen en tarieven kunt u ons bereiken via onderstaande gegevens:

Logo Inqar Dallinga INQAR Dallinga
0596 – 615 210
info@inqar-dallinga.nl
www.inqar.nl

logo-fs Focuz Support, Anton van der Molen
0596 – 870 029
info@focuzsupport.nl
www.focuzsupport.nl

Bron: Eemshaven.info nieuwsbrief 01-2017