Juffer Marthastraat 41 Warffum

Deze luxe vrijstaande woning is gelegen in Warffum en verzekert u van een zeer comfortabel verblijf. Het huis is voorzien van een ruime woonkamer met half-open keuken, waar u kunt relaxen door op de hoekbank tv te kijken of een spelletje pool te spelen. Er zijn 6 slaapkamers welke op dit moment voor in totaal 9 personen zijn ingericht, maar de kamers kunnen uiteraard ook als eenpersoons kamer gebruikt worden. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. De woning beschikt over 2 badkamers met 2 toiletten. De badkamer op de begane grond is erg ruim en voorzien van een groot bad, inloopdouche en toilet. Er is gratis parkeerruimte beschikbaar direct naast de woning. In deze woning zult u zich direct thuis voelen!

Warffum

Warffum is een van de kleinere dorpen in deze regio en is perfect geschikt voor diegenen die van een rustige en landelijke omgeving houden. Het dorp heeft een treinstation met een rechtstreekse verbinding met de stad Groningen. In het dorp kunt u een bakkerij, supermarkt en restaurants vinden.

Afstand tot Eemshaven: 20 minuten met de auto. Afstand tot Groningen: 28 minuten met de auto of 25 minuten met de trein.

Eigenschappen

Accommodatie Type Vrijstaande woning
Interieur Gemeubileerd
Slaapkamers 6
Badkamers 2
Toilet(ten) 2
Wasmachine Ja
Wasdroger Ja
Vaatwasser Nee
Oven Ja
Magnetron Ja
Koelkast Ja
Buitenruimte Tuin
Parkeergelegenheid Gratis parkeren naast de woning
Woonlasten/TV/internet Inclusief
Beschikbaar vanaf Tot nader order verhuurd

Bezichtiging plannen